Erzsébet Tábor

8. turnus: Nyárzáró Erzsébet Tábor zajlott iskolánkban augusztus 24-28. között, az utolsó turnust Horváthné Kánya Enikő és Vető Gyöngyi vezették. Az élményekkel teli táborban iskolánk 20 diákja vett részt. Hétfőn, csütörtökön és pénteken az iskolai bázisunkon tevékenykedtünk, a társasjátékok, a szabadtéri sportolási lehetőségek mellett az alkotómunka és a kézműveskedés is nagy népszerűségnek örvendett. Szemet gyönyörködtető, ötletgazdag alkotások készültek egyénileg és csoportosan is, amelyekből az iskola aulájában kiállítást is rendeztünk. Tábori programunkat gazdagította a keddi keszthelyi kirándulás. Meglátogattuk a Vadászati Múzeumot, és sok érdekes látnivaló volt a Történelmi modellvasút kiállításon is. A finom ebéd után a Balaton-parton vidám játszóterezéssel és fagyizással zártuk a programunkat. Szerdán gyalogtúráztunk a Csillagvárhoz, ahol a múzeum megtekintése után az állatparkban és a játszótéren töltöttük az időt, akinek kedve volt, kézműveskedhetett is. Vidámsággal, jókedvvel, kirándulásokkal, sok-sok játékkal, beszélgetéssel, elmélyült alkotómunkával és aktív mozgással töltöttük el a vakáció utolsó hetét.

3.turnus 3-5.napok: A táborunk harmadik napján a Csillagvárhoz indultunk gyalog és az egész napot ott töltöttük. Az utolsó két napon barkácsoltunk, festettünk, rajzoltunk. Fagyizni mentünk és sokat játszottunk az iskola udvarán.

3.turnus 1-2.napok: Újabb Erzsébet tábor turnus indult hétfőn Iván Katalin és Simonné Cser Borbála vezetésével. Virologiai előadás, közösségépítő és önismereti játékok, társas-és sportjátékok voltak az első nap programjában. A második napon egy kiránduláson kapcsolódhattak ki a táborozók.

2. turnus 3.nap: Túra a Csillagvárhoz

2. turnus 2.nap:  Kirándulás Gyenesdiásra a Természet háza látogatóközpontba,  majd séta a keszthelyi Balaton partra

1.nap: higiéniai oktató előadás, rengeteg szabadtéri játék, foci, vízibomba, ping-pong, sakk, célbadobás, vidám időtöltés

Erzsebet