Kezdőlap

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők/Gondviselők! Kedves Tanítványaink!
Iskolánkban, mint sok más oktatási intézményben, mi is áttérünk a digitális oktatásra,  2021. március 8-tól, április 19-ig.  
Tanítás nélküli munkanapok 2021. március 31. (szerda) és 2021. április 7. (szerda), ekkor digitális oktatás sem lesz.
Email: doboistvaniskola@gmail.com, titkárság: 06 85/377-222

Kérem megértésüket, türelmüket, együttműködésüket a továbbiakban is!

Jó egészséget kívánva:

Bencze Beáta
intézményvezető


Tisztelt Szülők!

Kérjük, betegen ne engedjék gyermeküket iskolába, a legenyhébb tünetek jelentkezése esetén sem. A koronavírus-fertőzés tünetei közül a leggyakoribb a láz, a fáradtság és a száraz köhögés. Egyes betegeknél jelentkezhet izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj. Emellett egyik jellegzetes tünet az íz- és a szaglásérzékelés zavara, vagy elvesztése.

A szülőket arra is kérjük, hogy naponta mossák, fertőtlenítsék gyermekük maszkját! Fontos, hogy a gyermekek és diákok tisztában legyenek a gyakori és alapos kézmosás fontosságával.

Nevelési-oktatási intézményünket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló, dolgozó látogathatja. A szülők, amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról.

A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.

Köszönjük megértésüket, vigyázzunk egymásra!

Bencze Beáta
intézményvezető

 

Kedves Látogatónk