Uniós Fejlesztések:

 

 

 Tisztelt Szülő/Gondviselő!

 

A Magyar Kormány döntése alapján, a 2017. szeptember 01-én kezdődő tanévtől már több, mint 1 millió diák részesül ingyenes tankönyvellátásban. Az ingyenesség alanyi jogon jár minden általános iskolás, valamint a középiskolák első évfolyamán tanuló diáknak.

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a gyermeke számára megrendelt tankönyveket az iskolába a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO), 2017. augusztus 31-ig kiszállítja.

További tankönyvigény esetén az iskolák szeptember 15-ig adhatnak le pótrendelést. A KELLO 2017. szeptember 25–től kezdi el kiszállítani a pótrendeléseket. A tanév folyamán van lehetőség iskolán keresztüli további tankönyvrendelésre 2018. április 30-ig.

Amennyiben a szülők nem az iskolán keresztül szeretnék megvásárolni gyermekük számára a tankönyveket, vagy egyéb tankönyvekre is szükség lenne, akkor a KELLO-nál többféle módon is lehetőség nyílik a kiadványok beszerzésére. A KELLO az év nagy részében fogadja és teljesíti a megrendeléseket webshop-on keresztül (webshop.kello.hu), valamint a Kódex Tankönyvcentrumban (1054 Budapest, Honvéd u. 5.).

Esélyegyenlőség

 

ESÉLYEGYENLŐSÉG MEGVALÓSÍTÁSA

 

2009-2010

 

 Az intézményfenntartó társulás , Bszentgyörgy-Bberény-Hollád-Tikos-Vörs  Társulás közoktatási esélyegyenlőségi terv megvalósulásának érdekében  a társulás létrehozta az EF-et, amely áll az esélyegyenlőségi terv valóra váltását szolgáló KECS ( Közoktatási Esélyegyenlőségi  Cselekvési terv) kidolgozására, megvalósítására, értékelésére létrejött munkacsoportok küldötteiből, az esélyegyenlőségi terv és a KECS megvalósításáért felelős EF (Esélyegyenlőségi Fórum) vezető, és a munkacsoportok munkáját összehangoló, folyamatkövető,  ellenőrző operatív vezetőből.

 A csoportok megvalósítják az általuk összeállított cselekvési tervben szereplő célokat az ott leírt tevékenységek megvalósítása útján.

  A megvalósítás időszaka 2010.12.31 – ig tart. 

 Helyzetelemzés és Intézkedési Terv

 Közoktatási Esélyegyenlőségi Cselekvési Terv

 Fórum képekben -2010.03.25.