Uniós Fejlesztések:

 

 

 Tisztelt Szülő/Gondviselő!

 

A Magyar Kormány döntése alapján, a 2017. szeptember 01-én kezdődő tanévtől már több, mint 1 millió diák részesül ingyenes tankönyvellátásban. Az ingyenesség alanyi jogon jár minden általános iskolás, valamint a középiskolák első évfolyamán tanuló diáknak.

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a gyermeke számára megrendelt tankönyveket az iskolába a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO), 2017. augusztus 31-ig kiszállítja.

További tankönyvigény esetén az iskolák szeptember 15-ig adhatnak le pótrendelést. A KELLO 2017. szeptember 25–től kezdi el kiszállítani a pótrendeléseket. A tanév folyamán van lehetőség iskolán keresztüli további tankönyvrendelésre 2018. április 30-ig.

Amennyiben a szülők nem az iskolán keresztül szeretnék megvásárolni gyermekük számára a tankönyveket, vagy egyéb tankönyvekre is szükség lenne, akkor a KELLO-nál többféle módon is lehetőség nyílik a kiadványok beszerzésére. A KELLO az év nagy részében fogadja és teljesíti a megrendeléseket webshop-on keresztül (webshop.kello.hu), valamint a Kódex Tankönyvcentrumban (1054 Budapest, Honvéd u. 5.).

Főoldal

 

 

 

Kedves Látogatónk!

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük honlapunkon.

 

Örülünk, hogy érdeklődik intézményünk iránt és megtisztel minket figyelmével.   

 

Ezt a lapot azért hoztuk létre, hogy bárki betekintést nyerhessen iskolánk életébe, legfontosabb eseményeibe, programjaiba, a tanulmányi versenyeken legeredményesebben szereplő tanulók névsorába, megismerhesse az itt folyó nevelő-oktató munka sokszínűségét, összetettségét. Munkánk célja, hogy iskolánk kialakult szellemiségét, értékrendjét megtartva minden gyermeknek megadjuk a lehetőséget arra, hogy elérje teljesítőképessége maximumát, s a modern világ számára oly fontos tulajdonságokkal rendelkezve egészséges és képzett felnőtté válhasson, aki hisz és bízik önmagában, energikus, felelősséget érez környezete és embertársai iránt.

 

Arra törekszünk, hogy pedagógiai tevékenységünket jellemezze a gyermekszeretet, a magas szintű követelményrendszer, következetesség, rend és pontosság.

 

Reméljük, az idelátogatók átfogó képet kapnak az intézményünkben folyó nevelő-oktató munkáról, az iskola eseményeiről.

 

Tartalmas böngészést kívánunk oldalainkon!

Iskolavezetés